אקנה מיצין וקילופים בפנים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

04/12/2014 | 22:37 | מאת: דנה

אני בת 15 - לפני שבוע התחלתי להשתמש במשחת אקנה מיצין שנתנה לי רופאת עור, המשחה ייבשה לי לגמרי את הפנים, אני מלאה בקילופים וכל הפצעים יוצאים. הבעיה עכשיו היא שמחר אני צריכה להצטלם תמונת פספורט לתעודת זהות ואין לי הזדמנות אחרת להצטלם אני חייבת מחר ! אני ישים מייקאפ כדי לכבות את הפצעים והצלקות אבל המייקאפ מדגיש במיוחד את הקילופים, מה לעשות? יש איזה דרך "להעלים" את הקילופים עד מחר?

יש אפשרות למרוח קרם לחות לפני המייק אפ מקווה שיעזור ואחכ לבקש מהצלם אם לא עוזר ללטש מעט את התמונה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות