ראוקטן מינון נמוך מאוד

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

06/12/2014 | 15:20 | מאת: אסתר

היי ד"ר. אני מטופלת בראקוטן 10 מ"ג במשך חודשיים.שוקלת 52 ק"ג. הרופא לא ממליץ להעלות לי את המינון ( רקע של מיגרנות וכאבי ראש לפני התחלת הטיפול). אם אשאר במינון נמוך של 10 מ'ג ,כמה זמן אצטרך כדי להשלים את הטיפול ע"פ המשקל שלי? כי הבנתי שזה ע"פ מינון מצטבר....:\

איןאפשרות לדעת אולם יקח זמן ארוך מהרגיל כפי שציינת בשל המינון הנמוך

12/12/2014 | 14:46 | מאת: אסתר

היי ד"ר עוד שאלה- הרופא אמר להמשיך עם 10 מ'ג לעוד כמה חודשים (סה"כ יצא חצי שנה) זה ממש לא יהיה המינון הנכון ע"פ הנוסחא. 1.אם לא פועלים לפיה, האקנה עלול לחזור? 2. יעיל לא לפעול לפיה?אחרת למה סתם לקחת?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות