רואקוטן/קיורטן כבר חודש וחצי - שאלה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/11/2014 | 10:49 | מאת: ירין

שלום, אני משתמש ברואקוטן וקיורטן כבר חודש וחצי בדיוק ויוצא לי פצעים מוזרים מאוד שלא יצא לי בחיים, קודם כל הפצע מופיע בכל מקום בפנים זה לא במקום קבוע או במצח או בצד ליד הלחי וכו' וכו'. הפצע הוא אדום כזה בולט ואז אחרי יומיים הוא נהיה צהוב מוגלתי כזה, האם זה נורמלי? שאלה נוספת: יש לי את הקרם שהביאו לי מקופת חולים בשם Aqua Cream NH-Medic CR1 100DA והשתמשתי בו פעם אחת לפני איזה שבועיים ויצא לי איזה פצע ופחדתי שזה ממנו אבל מתברר שזה לא ממנו כי הפסקתי כבר שבועיים ועדין יוצאים הפצעים שציינתי כאן למעלה, בכל מקרה אני יכול להשתמש בזה בפנים וגם בידיים? דרך אגב רשום עליו שימוש ל-21 ימים זה בסדר? תודה רבה!

בנטילת רואקוטאן ישנה החמרה . גש לבדיקה לרופא עור שיראה מצב הידיים. אנני יכול לאבחן מרחוק

19/11/2014 | 23:54 | מאת: ירין

האם אתה מכיר את ההחמרה הזאת של הפצעים האדומים שהופכים לצהובים מוגלתיים כאלה? לגבי הידיים הכל טוב איתם פשוט הם קצת יבשות כמו הפנים/השפתיים השאלה אם המשכה שציינתי אפשר להשתמש איתה גם בידיים?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות