פצעונים קטנים במצח

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

05/11/2014 | 01:58 | מאת: זמזם

שלום יש לי פצעונים קטנים והרבה באיזור המצח, בשמש ובאור אפשר להבחין בהם במיוחד יש לי את הבעיה הזו כבר 3 שנים , בין תקופה לתקופה מספר הפצעונים פוחת ושוב חוזר . השתמשתי בסבונים ובחומצות ומשחות וזה לא עוזר. יש לציין שבאיזור הלחיים גם יש לי גם פצעונים שחורים לא כמו אלה במצח. שאלתי היא האם יכול להיות שיש לי אלרגיה וזו הסיבה לפצעונים במצח , או שאלה פצעונים של שומן , ואם כן איך אני אטפל בזה? האם כדאי לי לצרוך ראקוטן ? תודה

מיכיוון שלא ראיתי אין ביכולתי לדעת מציע לגשת לבדיקה אצל רופא עור לטיפול.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות