החמרה רואקוטן/קיורטן ושאלה נוספת

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

04/11/2014 | 22:50 | מאת: ירין

שלום ד"ר יורב שמואל, קודם כל תודה על העזרה בפוסט-שתיים שפרסמתי באמת מעריך את זה. דבר שני יש לי שאלה שדי מציקה לי בימים האחרונים, אני בחודש ושבוע ימים ברואקוטן/קיורטן ובשבוע האחרון יוצאים לי המון פצעים שבחיים לא יצאו לי, נגיד במצח, בצדדים, ליד האף ועוד פחות או יותר. הפצעים האלו מתחילים בתור נפיחות אדומה כזאת ואז זה מגיע לפצע צהוב די מציק וכואב שנוגעים בו. זה נורמלי? כי זה בדיוק מאז שהביאו לי קיורטן מרואקוטן (מחוסר מלאי) זה קורה אבל הבנתי שזה אותה תרופה אז אין מצב בגלל זה. בכל מקרה האם זה בסדר הפצעים הצהובים המציקים האלה? אני נוטה לפוצץ אותם כי הם ממש לא יפים לעין. בכל מקרה האם זה בסדר והאם זה החמרה מסוימת? ומתי ההחמרה צריכה לרדת והאם ימשיכו לצאת פצעים גם בחודש השני? סורי על כל החפירה הזאת אני די לחוץ מזה. דרך אגב, השתמשתי באקווה קרם שהביא לי הרופא רק פעם אחת Aqua Cream NH-Medic CR1 100DA האם אפשר למרוח אותו ללא חשש שיצא לי הפצעים? כי הפנים ממש יבשות ואני לא מפחד שנשתמש בזה וזה יחמיר את המצב שיש כרגע. אשמח אם תענה לי על כל השאלות תודה תודה ושוב תודה!

כל פיצוץ או נגיעה בפצעים אסורה גורמת לזיהום וצלקות וחבל אין צורך להוסיף משחות הרואקוטאן מייבש

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות