טיפול ברוקאטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

02/11/2014 | 16:15 | מאת: עדי

היי לפני כחודשיים ההיתי אצל רופא עור בעקבות החמרה של אקנה. הוא רדם לי אנטיביוטיקה ומשחה שלא עזרו וביקש לקבוע תור לעוד חודשיים-אמר שבמידה ולא חל שיפור אתחיל טיפול ורוקאטן. מכיוון שלא חל שיפור ואף החמרה והצטלקות אני מקווה כי אתחיל את הטיפול. האם דרושה בדיקת דם לפני תחילת הטיפול גם אם אין לי היסטוריה משפחתית של בעיות שומניות בדם? ואם כן נדרשת בדיקת דם-האם אני יכולה לפנות לרופא משפחה להפנייה ולעשות את הבדיקה טרם הפגישה השנייה עם הרופא עור בכדי לקצר בתהליך? תודה.

עדי שלום מדוע לא ניתן לך טופס בדיקת דם? כן חייבים לפני טיפול בדיקת דם נסה את רופא העור שלך שיתן לך טופס בדיקה ובהתאם לתשובות יאשר טיפול ברואקוטאן

03/11/2014 | 00:11 | מאת: עדי

שלום שוב ותודה לך מקרב לב! לצערי הרופא נמצא רחוק ממני, ולוקח חודשים עד לקביעת תור. התור הקרוב אליו יהיה השבוע, ובמידה והוא נותן לי הפנייה לבדיקה אני יודעת שהתור הבא והתחלת הטיפול ידחו המון זמן. אני רוצה לקצר את התהליך, השאלה אם ההפנייה חייבת להיות מרופא העור או שניתן לפנות לרופא משפחה. ואם אפשר לדעת-מהי שמה של הבדיקה? ותוך כמה זמן מגיעות התוצאות?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות