כאבי ראש בנטילת רואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

01/10/2014 | 21:10 | מאת: דודי

היי, אני נוטל רואקוטן (40MG) שני כדורים בו זמנית (20MG כל אחד כמובן) אחרי ארוחת צהריים כבר ארבעה ימים, מהיום הראשון כבר יש לי כאב ראש קל-בינוני בלתי פוסק עד היום. עכשיו בגלל כאבי ראש קטנים אני ממש לא רוצה להפסיק את הטיפול ואין לי מושג מה לעשות. האם זה נורמלי ובדרך כלל מפסיקים טיפול על זה? מה לעשות? חשוב לי מאוד להמשיך את הטיפול והאם זה יכול לפגוע בי בצורה כל שהיא? דרך אגב יש לי גם יובש בעיניים שגורם לי קצת לעייפות וכדומה זה בסדר? אשמח לתשובה. תודה רבה!

01/10/2014 | 21:11 | מאת: דודי

שוב תודה

כאבי ראש הם אינדיקציה להפסיק ליטול התרופה התייעץ עם הרופא המטפל

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות