פצעי פנים, בן 22

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

27/09/2014 | 22:26 | מאת: ירין

שבוע טוב, לאחר שניסיתי כמעט הכל (חוץ מכדורים) רופא העור שלי המליץ לי על רואקוטן 40MG (שתי כדורים בו זמנית כל אחד 20MG). עכשיו אני רוצה להתחיל מחר ויש לי כמה שאלות שאשמח אם תענה עליהם. א. הוא אמר לי לקחת את שני הכדורים בו זמנית אחרי ארוחת צהריים/ערב מה שאני בוחר, והרוקחת אמרה לי להקפיד בזמן קבוע זאת אומרת או אחרי צהריים או אחרי ערב ולא לערבב, האם זה נכון? כי יהיה מקרים לדוגמא בכיפור שאני לא אוכל לקחת האם אפשר לדלג יום אחד או לקחת שיצא הצום יום למחרת? יש בזה שוני? ב. רשום בדף הסבר שלהמנע מכמות המזון השמן, אני ממש מקפיד לא לאכול בורקסים,ציפס ומאכלים עם שמן יותר מדי, זה משמעותי אבל? לא שאני הולך לאכול מאכלי שמן פשוט האם זה משמעותי או להקפיד על זה טוב? תודה רבה.

צריך לקחת את הכדורים קבוע אחרי ארוחה מותר לדלג הפעם בשל יום כיפור. כן חשוב להיזהר ממאכלים שומניים.

28/09/2014 | 12:01 | מאת: ירין

האם יהיה אפשר לקחת פעם אחרי ארוחת צהריים ופעם אחרי ארוחת ערב או הרבה פעמים ארוחת צהריים ופה ושם ארוחת ערב? כי או רק צהריים/ערב? ודוקטור עוד שאלה קטנה, עכשיו אני לא לוקח כלום לפנים חוץ מסבון דרמפון שם בפנים 2-3 כל יום, ובזמן האחרון המצב של הפנים שלי החמיר זה יכול להיות? והאם שאני לוקח רואקוטן להפסיק עם הדרמפון/כל תכשיר אחר? אם מומלץ איזה בון שטיפת פנים טוב אשמח לשמוע.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות