אקנה פעיל

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/09/2014 | 15:25 | מאת: חסוי

שלום יש לי אקנה פעיל וחזק,אני מטפל כבר חודש אצל קוסמטיקאית ולאט לאט אני מאבד אמון שהיא תרפא אותי , רוב הפנים שלי הם פצעים שטוחים ואדומים ,ויש קצת מוגלות ,וכתמים ,נקבוביות פעורות, אני משקיע בפנים שלי אני נוטל מינוציקלין כבר שבועיים ויש שיפור במוגלות . יש לי מלא תכשירים כגון:מי פנים (חביבה ריבקין),גל טיפול b3 (ד"ר כדיר )סבון אלפא אזלאי(ד"ר קליין ) ועוד 4 סבונים וקרמים , עם תוכל לישלוח לי מייל לכתובת [email protected] אני ממש יודה לך אני צריך עזרה ..

24/09/2014 | 10:37 | מאת: Y

לחסוי שנה טובה בדרכ פונים למומחה לטיפול .אם יש בעית אקנה פונים לרופא עור .כל התכשירים מיותרים הרופא יתאים לך טיפול למצב הפנים

לחסוי שנה טובה בדרכ פונים למומחה לטיפול .אם יש בעית אקנה פונים לרופא עור .כל התכשירים מיותרים הרופא יתאים לך טיפול למצב הפנים צרו קשרהדפסת ההודעההוספת תגובה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות