אקנה קשה וכתמים אדום וכחלחלים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

12/09/2014 | 10:32 | מאת: חן

אח שלי בן ה16 סובל כבר כ שנה מאקנה קשה בפנים הוא מדוכא ומתבייש לצאת הוא מוציא הרבה כסף על תכשירים כגון: מי פנים, קרם לאדמומיות וקלוף , ג'ל b3 ,ועוד המון הוא מטפל אצל קוסמטיקאית אבל הוא לא כזה מרוצה מהתוצאות מיזה שבועיים של טיפולים בתכשירים ובתדר גבוה ...הוא משחק כדורגל ולא מיזמן היה אצל רופאת עור שהמליצה על ראקוטן למשך 4 חודשים אך פחד שהכתמים לא יעברו אז לא רצה לקחת סתם ... עם תוכל לצור איתי קשר ולהמליץ מה לעשות בנידון תשלח לי הודעה במייל .. תודה חן

חן שלום בוודאי שיש טיפול ואין צורך להיכנס למרה שחורה .לספורטאים יש פתרוןם טיפולי הנקרא פוטותרפיה צור קשר עם המרפאה וינתן לך ההסבר הנאות

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות