שלום דר יורב

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

01/09/2014 | 23:51 | מאת: דנה

לפני כמשהו כמו חצי שנה התחלתי לקחת את גלולות דיאנה 35. לפני שהתחלתי העור שלי היה מאוד שמן והיו לי פצעים, השתמשתי באקניל ווש והסדרת משחות שאתה נתת לי, כיום העור שלי בכלל לא שמן, ויש לי תחושה שאני רק מזיקה לו עם הסבון פנים כי אני מייבשת אותו לחינם. השאלה שלי היא האם להמשיך להשתמש בסבון הזה? האם להוריד את השימוש לפעם ביום או אולי להחליף כבר לסבון פנים רגיל של גרנייר כמו פילינג או רגיל אחר שהוא לא לעור שומני? זאת אומרת האם להפסיק להתייחס לעור שלי כעור שמן? תודה מראש , דנה.

הי א. אפשר להשתמש לסרוגין בסבון ב. הייתי מעוניין לראות מצב פנים כדי שההמלצה תתאים למצב

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות