פצעים קטנים בפנים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

29/08/2014 | 16:46 | מאת: חן

שלום, שמי חן ואני בת 19. לאחרונה התחילו להופיע לי מלא פצעים קטנים בפנים (לא מוגלות) באזור המצח האף הסנטר והפנים. בעבר כן היו לי פצעי בגרות זה לא שהם הפסיקו להופיע פשוט לאחרונה הפנים שלי ממש התמלאו וזה גם לא עובר. יש מצב שהפצעים הופיעו בגלל החום? או שזה אלרגיה למשהו? אני משתמשת במשחה בנזמיצין טופיקל גל והיא ממש עזרה לי לפצעים אבל לפצעים האלה היא לא מועילה. יש פיתרון?

מבלי לבדוק אנני יכול לתת אבחנה יכול להיות כל הנל גשי לבדיקת רופא עור

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות