רוקוטאן ופירסינג

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/08/2014 | 04:58 | מאת: יריו

היי, לקחתי curatane במשך חצי שנה וסיימתי לפני חודש המצב השתפר ממש אך עדיין חודש אחרי הטיפול יוצא מידי פעם פצעים ממש קטנים שנעלמים אחרי יום, מה הסיבה לכך? ועוד משהו אני משתמש בסבון לניקוי העור כל יום, האם זה הכרחי ונכון? . שאלה אחרונה, קראתי במקומות שונים שאסור לעשות עגיל באוזן כחצי שנה לאחר הרוקוטאן אך בעלון המידע של התרופה לא מוזר כלום לגבי פירסינג, יש תשובה חד משמעית לכך? תודה רבה לעוזרים

בהסתייגות שלא בדקתי אותך כנראה שעדיין לא הסתיימה האקנה ואולי צריך להמשיך לקחת .הייתי מחכה עם פירסינג מס חודשים בשל רגישות העור

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות