מה אסור לעשות עם ראקוטן?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/07/2014 | 14:27 | מאת: נוגה

שלום, הייתי אצל רופא עור אך הוא לא הסביר את עצמו בצורה טובה ולצערי בגלל שיוך רופאים אני לא יכולה לקבוע תור אצל רופא אחר. הייתי רוצה לדעת מה אסור בתכלית האיסור לעשות במהלך טיפול בראוקוטן? וגם, הרופא עור אמר לי לעשות בדיקות דם כל 3-4 חודשים אבל הרופאת משפחה המליצה על פעם בחודש. תודה

נוגה שלום שיוך או לא את יכולה לבקש התייעצות שנייה עם רופא עור . את חייבת להיות במעקב כל חודש עם בדיקות דם וכן לקבל הסבר מפורט על טיפול ברואקוטאן. בדרכ בקיץ אנו לא ממליצים על הטיפול בשל החשיפה לשמש . אסור להחשף לשמש אסורה שתיית אלכוהול ,ספורט אינטינסיבי וכו

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות