להתחיל רואקוטן?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

19/07/2014 | 14:49 | מאת: תומר

שלום, חשבתי להתחיל להשתמש ברואקוטן \ ללכת לייעוץ בנוגע לכך אבל יש לי מספר חששות, הנה כמה פרטים עליי: האקנה שלי התחיל בגיל 17 בערך, ומאז הוא רק נהיה גרוע יותר, היום אני בן 18. לפני שלושה חודשים התחלתי להשתמש בתכשיר the regimen, מהאתר acne.org, שכולל בתוכו ג'ל לשטיפת פנים, בנזויל פורוקסייד 2.5%, וקרם לחות. השתמשתי בשלושת התכשירים בכך שניקיתי את הפנים עם הג'ל, מרחתי את הבנזויל פורוקסייד ולבסוף השתמשתי בקרם לחות, עשיתי זאת פעמיים ביום, פעם בבוקר ופעם בערב. אני לא לגמרי בטוח שהטיפול עבד ולכן חשבתי להתחיל ברואקוטן. עוד סיבה שבגללה אני חושש להתחיל רואקוטן היא שאני כרגע גדל וגובהה (כן, קצת מאוחר) ושמעתי שרואקוטן עלול לעצור את הגדילה.

הייתי מציע להגיע לרופא עור מומחה לטיפול שימליץ הטיפול המתאים לך בגילך אינו עוצר גדילה אבל התייעץ עם רופא מטפל

22/07/2014 | 12:41 | מאת: תומר

אם הטיפול עוצר גדילה הוא יעצור גם את הגדילה שלי, בזמן האחרון אני בשיא הגדילה שלי מכיוון שגיל העצמות שלי נמוך מהגיל הכרונולוגי. אשמח להסבר מדוע בגילי אין חשש לעצירת גדילה.

13/09/2018 | 00:12 | מאת: מתלבט

מה בסוף לקחת רואקוטן או שזה עבר לך אני באותו מצב כמוך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות