קיורטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

16/07/2014 | 17:26 | מאת: לוליפופ

שלום, רציתי לברר בנוגע לתרופה קיורטן 20 מ"ג. רשום בהוראות שאסור ללעוס, הקטע שיש לי בעיה אם בליעה של כדורים ועד שאני מצליחה לבלוע הכדור כבר נפתח ונמס בפה, כמובן יוצר ממנו החומר הכתום שבפנים אני בולעת את החומר שבפנים וגם את הקליפה- החלק הסגול וזה יוצא כמו לעיסה? במה ישפיע הדבר? והאם אפשר עצה מה לעשות? תודה מראש(ואם חשוב לציין אני בת 14...)

אין אפשרות ללעוס התרופה !!!!!לכן באה בקפסולה .שחרור איטי ומחושב

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות