טיפול אחרי רואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

14/07/2014 | 11:13 | מאת: יעל

אני תכף מסיימת טיפול של 6 חודשים ברואקוטן ורציתי לדעת כמה דברים: 1. מותר להשתמש במייקאפ שהשתמשתי בו לפני הטיפול? או שזה יכול להחזיר את הפצעים? 2. מה הטיפול המומלץ אחרי הכדורים מבחינת שטיפת פנים וכו'.. העור שלי לפני הטיפול היה שומני.. תודה רבה

יעל שלום מבלי לראות מצב פניך קשה להמליץ בעקרון להשתמש בחומרי איפור נטולי שומן על בסיס מים .עדיף .העור יחזור להיות שומני .אפשר לרחוץ פנים בתרחיצים השונים כגון צטפיל וכו

14/07/2014 | 16:16 | מאת: יעל

אוקיי תודה, אבל השאלה היא האם ניתן להשתמש במייקאפ שהיה לי לפני הטיפול (הוא גם על בסיס מים) או שמומלץ לקנות חדש? (כך גם לגבי סומק וכו') יש אפשרות שהפצעים יחזרו אם אשתמש בתכשירים הישנים?) תודה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות