פצעים במצח

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

19/04/2014 | 17:20 | מאת: עופר

שלום דוקטור, אני בן 23 יש לי כבר המון זמן פצעים במצח שבאים ונעלמים.. אין לי יותר מדי רוב בזמן 2-3 פצעים לפעמים קצת יותר אבל כל פצעון הוא ממש גדול ואדום וחלק לא תמיד עם מוגלה ולוקח להם המון זמן לעבור משהו כמו שבועיים, מאוד כואב ומפריע, ניסיתי כל מני משחות כלום לא עוזר, מקפיד על הגיינה וכלום לא עוזר. הפצעים רק באזור המצח ובגבות. אז מה אפשר לעשות זה כבר מייאש חשבתי שזה יעבור עם הזמן אבל זה לא מפסיק כל המצח שלי כבר צלקות וזה התחיל לי בערך בגיל 20.

עופר שלום המשחות הן טיפול חיצוני בלבד שכנראה אינו מתאים למצב האקנה שלך האופציה היא או טיפול סיסטמי כדורים או לחילופין פוטותרפיה

22/04/2014 | 17:54 | מאת: ליאל

היי בת 17. יש לי הרבה מאוד פצעונים קטנטנים כאלה ללא מוגלה במצח וקצת באזור הלחיים. הדבר מתגבר בחשיפה לשמש/הזעה. רציתי לשאול מה אפשר לעשות כדי לטפל בזה?

לגשת לרופא עור לקבל טיפול מתאים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות