אדמומיות בפנים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

22/04/2014 | 02:44 | מאת: יוסי

שלום ד"ר ,אני לוקח רואקוטן ויש לי כמה שאלות ואשמח אם תוכל לעזור לי 1. אני בן 22 ועובד כרגע באבטחה , אני עובד במקום סגור בשער כניסה לרכבים אך המקום מואר מאוד ומוקף חלונות , האם אני צריך למרוח קרם הגנה אפילו שאני בתוך מבנה ? 2. יש לי אדמומיות מאוד חזקה בפנים ואני כמעט בטוח שזה עקב התחלת הטיפול ברואקוטן, האם זאת תופעת לוואי ידועה ? והאם האדמומיות חולפת עם הפסקת הטיפול ? תודה מראש , יוסי

יוסי שלום, חלון חוסם רק חלקית את קרני השמש ולכן חובה להתמרח בקרם הגנה על בסיס מים . האדמומיות היא כתוצאה מהאקנה חלק מהדלקת שנוצרת ולוקח זמן עד שהאדמומיות תעלם.

22/04/2014 | 17:38 | מאת: יוסי

קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה , רציתי לשאול לגבי קרם הגנה מתאים (בכללי וכשאני נמצא במבנה שהזכרתי ) אני כרגע משתמש בקרם של ד"ר עור "אקו פייס" שמספק הגנה של 20spf רציתי לדעת אם זה מספיק מריחה של הקרם הזה כל 3 שעות או שאני צריך לחפש קרם עם הגנה יותר גבוהה אולי אפילו של 50spf? תודה מראש, יוסי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות