איך ניתן לדעת האם אקנה >>>

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

25/03/2014 | 02:42 | מאת: יעל

שלום וברכה, איך ניתן לדעת האם אקנה (התפרצות מגיל 20+) נובעת מבעיות הרומונליות או שמא מעור פנים שומני ותו לא. לצורך העניין, כיום אני בת 22. בגיל ההתבגרות היו מופיעים לי פצעים ברמה נמוכה. פצע 1-2. בגיל 20 התחיל לי מצב ממש קשה בפנים התפרצות נוראית של פצעים. טופלתי באנדרוקור ובאורטוסיקלן. 2 סבבים שבסופם הופיעו לי שוב פצעים. לא התפטרתי מהם עד עכשיו.... מה את/ה ממליץ/ה לי לעשות. להמשיך לטפל בדרך ההורמונלית או לקחת ראוקוטן?! תודה רבה מראש.

יעל שלום האקנה בדרכ היא תוצאה של פעילות הורמונלית כדי לדעת מה מצבך עליך לערוך פרופיל הורמונלי +אולטראסאונד שחלות

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות