שלום דוקטור יורב

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/04/2014 | 01:12 | מאת: חסוי

שלום יורב אז ככה אני בן 18 סובל מאקנה התחלתי קורס של קירוטן של 8 חודשים האקנה נעלם אבל הפנים שלי אדומות נכון שיעבור לבד עם הזמן אבל למה יש רגעים שפשות זה נראה שנעלם האדום ואז פתאום יש אחמרה וכל האדום צף החוצה מה אני עושה לא בסדר אני כבר 4 חודשים בלי קיורוטן והאדום פעם טוב פעם לא טוב למה זה לא יכול להיות שינוי לטובה מפעם לפעם תמיד זה פעם טוב פעם גרוע למה זה דןקטור ??

לחסוי שלומותבהסתייגות שלא ראיתי מצב פניך האודם בעור הוא תוצאה של הדלקת וכנראה עדיין פעילה אצלך גש לרופא עור לביקורת . ומילת המפתח היא סבלנות!!!

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות