שאלה

דיון מתוך פורום  כאב

14/06/2015 | 13:03 | מאת: מישהי

שלום, כבר כמה חודשים סובלת מתחושת לחץ בשלפוחית השתן כל הזמן. כל הבדיקות יצאו תקינות. כשהגעתי למיון עשו לי זריקת וולטרן ולא הרגשתי את הכאבים במשך כמה שעות אבל אז הם חזרו. שאלתי היא האם וולטרן מסייע בשיכוך כאבים במידה והגורם הוא עצבי(בעיה בעצב כלשהו שגורם לתחושת הלחץ) או שוולטרן מסייע רק במידה והגורם לבעיה הוא שריר? (דלקות נשללו). תודה

17/06/2015 | 12:26 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, וולטרן מסייע גם כשעצב נפגע. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב