כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  כאב

20/11/2014 | 08:30 | מאת: ספיר

שלום רב. התחילו לי לחצים בחזה בעיקר בצד השמאלי מזה שבוע, הכאבים לא תמידים אלא באים וחולפים. הייתה הרגשה השבוע שרגל שמאל נירדמת בעמידה..וקרה גם שיד שמאל נירדמה במהלך היום האם זה קשור ללחצים בחזה? והאם אני צריכה ללכת לרופא לבדיקות?

11/12/2014 | 00:13 | מאת: אורחת

ודאי שכדאי להתייעץ עם הרופא המטפל, ולעקוב אחר הבעיה. יד או רגל שנרדמות יכולות להיות קשורות ליציבה לא טובה (ישיבה, עמידה או שינה לא נכונה), שעשויה לגרום ללחץ על עצב מסוים וזה מביא להירדמות. שיטת פאולה עוזרת בתרגול יציבה נכונה. המון בריאות!

מנהלי פורום כאב