כאב בחזה ופריחה עקב שתיית אלכוהול

דיון מתוך פורום  כאב

14/11/2014 | 09:30 | מאת: פריידי

אני לא רגילה לשתות אלכוהול (שותה אחת לכמה חודשים מקסימום כוס או שתקרא לזה- שתיתי בחיי 4 כוסות אלכוהול בערך...) אתמול שתיתי צייסר (הכוס הקטנה הזאת) של ואן גוך אסאי וקוקטייל שהיה בו קצת אלכוהול ותוך כדי השתיה התחיל לכאוב לי בחזה מאוד וכאב לי במשך שעה בערך ובבוקר שמתי לב גם שיש לי פריחה על בית החזה (גם בפעם הקודמת ששתיתי היתה לי פריחה אבל לא זוכרת אם זה היה דוקא ואן גוך או ערק אבל כאב בחזה זה משהו שחדש לי) אשמח לתשובה או שתפנו אותי לפורום הנכון. תודה, פריידי

14/11/2014 | 09:47 | מאת: פריידי

שהנני בטיפול נגד פטריה בפות. נטלתי כדור אחד 3 ימים לפני שתיית האלכוהול וכדור אחד באותו הלילה וכן נטלתי אגיסטן v ביומיים שקדיו לשתיית האלכוהול ונר אחרון באותו הלילה. אותה פריחה על החזה מוכרת לי מהפעם הקודמת שצרכתי אלכוהול אבל הכאב בחזה לא מוכר לי. מה זה הפריחה ומה זה הכאב? תודה

14/12/2014 | 12:26 | מאת: פריידי

מנהלי פורום כאב