אפשר לקחת אקמול ואופטלגין ביחד ?

דיון מתוך פורום  כאב

07/09/2014 | 17:45 | מאת: תומר

מכובדי הדוקטורים,אני 65 מרגיש רע שנים,כואב הראש,הבטן, לא רגוע, מעי רגיז, שילשולים עיפות, שום דבר לא עוזר ולא מיתיחסים אלי ברצינות וזה הכי עצוב. אני גם לא ישן טוב ואני חושב שמי שרע לו צריך קודם לישון ובפיקוח, למה אין בית חולים לשינה ? אני משלם. הייתי מנסה אחרי 25 שנים של סבל קנביס.

10/09/2014 | 09:31 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במידה ששאלתך היא האם ניתן לקחת אקמול ואופטלגין יחד, התשובה היא כן, במידה שאין רגישות (אלרגיה) לאופטלגין. יש להימנע מלקחת תרופות אלה בכמויות מוגזמות. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

10/09/2014 | 10:35 | מאת: תומר

24/12/2016 | 19:55 | מאת: רחלי

מה המינון שאדם מבוגר יכול לקחת אופטלגין ואקמול ביחד? ואם לסירוגין מה המינונים?

מנהלי פורום כאב