כאבים חזקים בבטן תחתונה

דיון מתוך פורום  כאב

17/08/2014 | 21:43 | מאת: חן

לפני 9 חודשים נטלתי גלולות מסוג דיאנה למשך שבוע שעשו לי תופעות לוואי נוראיות ולכן הפסקתי ביום השביעי. באותו יום קיימתי יחסי מין מזדמניים (טעות) שבמהלכם הבחור החדיר את אצבעותיו עמוק מהרגיל שלא נאמר כל כף ידו וזה היה לי כואב לאחר 4 ימים הרגשתי כאבים שלא דומים לכאבי מחזור בבטן תחתונה והתלוו להם עם הזמן הפרשות צהובות ללא ריח עשיתי את כל הבדיקות האפשריות למחלות מין לא נמצא כל חיידק מלבד אוראופלסמה פרבום וGBS אין רגישות למישוש ואין ממצא של דלקת כלשהי. HPV נצא חיובי לזן 35 עשיתי פאפ שיצא תקין וגם ביופסיה עם תשובה של CERVICAL WITH REACTIVE CHANGES. הכאב הלך וחזר חזק יותר ותמידי, ההפרשות תמיד היו, תרבית השתן תקינה. הכל "מושלם" מבחינת תוצאות הבדיקות אך סובלת ממש ממש ממש מכאבים בבטן תחתונה/משלוש/צדדי המפשעה/אזורהשחלות שמקרין לגב תחתון וכל אזור האגן עם הפרשות צהובות ללא ריח. שוב - לא נמצא כל חיידק אחר שיכול להעיד על זיהום. אין זיהום. מה השלב הבא? ויכול להיות שהוא הגיע בחדירה העמוקה לשחלות ופצע אותי? תודה רבה

20/08/2014 | 13:07 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אני ממליץ לפנות לגינקולוג כדי להמשיך באבחון מקור הכאב. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב