שריר ישבן כואב

דיון מתוך פורום  כאב

29/04/2014 | 19:50 | מאת: עוזי

לאחר פעילות ספורט לפני כחודש הרגשתי מתחיה בישבן שמאלי עם הקרנה לירך האחורית . מאז איני יכול לרוץ היות והאזור עדיין כואב רופא משפחה נתן משחה וכדור מוסקול מה עלי לעשות ? כמה זמן זה ימשך ? האם קיים טיפול ? תודה

01/05/2014 | 13:26 | מאת: אבי

יש משחה הומאופתית שנקראת דרקון אדום אני קונה אותה בראשונים פארם משתמש בה כל פעם שאני רק מתחיל להרגיש כאב בשרירים אחרי פעילות ספורטיבית שווה לבדוק

04/05/2014 | 12:20 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, כאבים מסוג זה (ככל הנראה לפי התאור שלך מדובר בעצב הסכיאטי) יכולים להימשך שבועות עד מספר חודשים. הטיפול כולל תרופות נגד דלקת וכאבים, ניתן להשתמש במשחות ולהתחיל פזיותרפיה לאחר מכן. במידה שהכאב לא חולף, אני ממליץ לפנות למרפאת כאב. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב