חומה ומגדל 2 כפר סבא

דיון מתוך פורום  כאב

04/04/2014 | 08:10 | מאת: יוסי צור

דר שלום, אני מבקש את תגובתך וחוות דעתך לפענוח של האם אר אי שקיבלתי וכתוב בו כך: המנגיומה בחוליה D-12 . הקונוס בגובה D-12-L-1 . c-5-6 הדיסק מנוון והמרווח הבין חולייתי מוצר שינויים מסוג מודיק בלוחיות הבין חווייתיות אוסטאופיט דיסק קומפלקס אחורי לוחץ על קדמת חוט השדרה. c-6-7 כתוב בדיוק אותו דבר כמו ב C-5-6. מוקד של סיגנל גבוה ב T-2 באונה הימנית של הכבד בקוטר 12 מ מ. בתודה מראש יוסי צור

06/04/2014 | 10:53 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, עם תשובה כזו של בדיקת MRI אני ממליץ להתיעץ עם רופא נוירוכירורג, ובנוסף, לשקול צורך בברור נוסף של הנגע בכבד. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב