כאבים שורפים בלתי נסבלים ברגל ימין

דיון מתוך פורום  כאב

03/04/2014 | 11:02 | מאת: זיו

בוקר טוב לפני כחודשיים התחילו כאבים חזקים בברך רגל ימין המלווה בתחושת נימול ושריפה בברך ובשוק. קיבלתי ארקוקסיה וזריקת וולטרן והתבקשתי להמשיך בירור בקופה. כדורי הארקוקסיה לא עזרו לי בכלל. עשיתי טיפולי דיקור סיני וטווינא ובמקביל עברתי בדיקת דופלר (זרימת דם) ברגליים שיצאה תקינה וצילום ברך שיצא תקין. הכאבים פחתו לתקופה וביום חמישי לפני שבוע הכאבים חזרו במלוא עוצמתם רק שהפעם הם גם מאחורי הירך ועוברים קדימה לכיוון הברך והשוק ומאחורי הברך. אני מרגישה שמישהו מבעיר לי ושורף לי את הרגל. לא מצליחה לישון בלילה מכאבים ומוצאת את עצמי בוכה ללא הפסקה. שוב קיבלתי במוקד זריקת וולטרן לכאב והייתי אצל רופא שעשה לי סי טי עמוד שדרה מותני שיצא לדברי הרופא תקין ולא מסביר את הכאב הנוראי. התבקשתי לעשות e.m.g ובינתיים קיבלתי שוב ארקוקסיה וכדורים נגד כאבים שלא עוזרים בכלל. אני לא ישנה בלילה וכל הגוף שלי והידיים רועדות במהלך היום אולי מהכאב אולי ממשהו אחר אני לא יודעת אולי אפילו מהלחץ. האם לא יכול להיות משהו ברגל ולא משהו שקשור דווקא לגב? מה לדעתך יכולה להיות הבעיה. מה אני יכולה לעשות בינתיים או לפחות כדי לקדם את מציאת הגורם הבעייתי. אני מיואשת ומתוסכלת ויש לי 3 ילדים קטנים לטפל בהם ומרגישה ממש שבר כלי. תודה רבה זיו

03/04/2014 | 15:09 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במצב כזה קשה לתת המלצות באמצעות האינטרנט. בדרך כלל, מקור כאב ברגל הינו בגב. יש לשלול בעיה בכלי דם, זה נעשה באמצעות דופלר. בשלב זה ממליץ להתיעץ עם רופא אורתופד. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב