כאב במותן ימין פנימי בעיקר בלילה

דיון מתוך פורום  כאב

18/11/2012 | 08:53 | מאת: ליהי

בת 36 סובלת הרבה זמן מכאב במותן ימיני פנימי בעיקר בזמן שינה בלילה. אחרי שכיבה ממושכת אני מרגישה את הכאב שמקשה עלי לזוז מצד לצד. אחרי שאני קמה הכאב חולף. (מחזור תקין,אישה בריאה )לעתים בשינוי תנוחה לישיבה או בספורט אני מרגישה אותו. מבקשת לקרוא מה דעתך?

18/11/2012 | 12:23 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במקרה כזה יש צורך להיבדק וראשית לשלול שמקור הכאב באיברים הפנימיים. יש להתחיל בבדיקת רופא משפחה כדי לתכנן ביצוע בדיקות עזר. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב