הורדת מינון זיפרקסה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

16/11/2016 | 19:44 | מאת: אלי

שלום לד"ר. אני נוטל זיפרקסה 5 מ"ג כבר 12 שנים. וניסיתי לרדת במינון על ידי חציית הכדור לחצי ל-2.5 מ"ג, ואחרי חצי חודש הרגשתי לא רגוע ועצבני השאלות הנשאלות למה זה קרה לי? 1.האם בגלל ש 2.5 מ"ג זה מעט לי מדי? 2.והאם בגלל שחותכים את הכדור.זה כאילו אני לא שותה כלום? 3.אם אני ירד במינון במקום 2.5 מ"ג ל- 3 או 4 מ"ג זה ישפר במשהו את התופאה שציינתי בהורדת המינון? תודה על היעוץ.

אין אפשרות לתת יעוץ תרופתי ללא בדיקה, בכל מקרה לא מומלץ לשנות טיפול תרופתי בלי להתייעץ עם הרופא המטפל. אם אתה מרגיש לא טוב כדאי לבקש תור לרופא בהקדם.

מנהל פורום סכיזופרניה