כתובת

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

11/11/2016 | 16:34 | מאת: שי

אם הפסיכיאטרית שלי אמרה שאין בעיה לעשות לעשות טיפול במרפאה אצלה אם בית משפט יקבע שאני צריך את זה אבל הפסיכיאטר המחוזי יושב בעיר אחרת אז איך עושים שזה יעבור לפה ? ( הקליניקה שלה )

טיפול מרפאתי כפוי יכול להיעשות במרפאה ציבורית (של המדינה או של קופת חולים), לא בקליניקה פרטית. אם הפסיכיאטרית שלך עובדת במרפאה ציבורית היא יכולה לבקש מהפסיכיאטר המחוזי להעביר את הצו לטיפול מרפאתי כפוי למרפאה שבה היא עובדת.

מנהל פורום סכיזופרניה