מינון יחסי - שאלה עזרהה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

15/10/2016 | 20:31 | מאת: יוסי חיון

שלום וברכה רציתי לדעת מה המינון היחסי (אקוויוולנטי) של פאקסט\סרוקסט 60 מ"ג בלוסטרל? לכמה שווה 100 מ"ג לוסטרל בפאקסט? לכמה שווה 150 מ"ג לוסטרל בפאקסט? לכמה שווה 200 מ"ג לוסטרל בפאקסט? האם לוסטרל תרופה יותר בטוחה מפאקסט בלא להכנס למצב מאני-פסיכוטי בי פולאר? תודה ושבוע טוב

אין השוואה מלאה, מינון מקסימלי של פאקסט הוא 60 מ"ג, מינון מקסימלי של לוסטרל הוא 200 מ"ג. הסיכוי לפריצה של אפיזודה מאנית עם טיפול ב-SSRI הוא יחסית נמוך וללא נמצא הבדל משמעותי בין התרופות בקבוצה.

מנהל פורום סכיזופרניה