מעבר מזריקה לכדורים כדורי אינווגה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

09/10/2016 | 11:35 | מאת: איתי

לדר ענת פליישמן שלום רב קיבלתי במשך כחודשיים זריקות קספליון 75 מג עכשו הפסקתי את הזריקות ועברתי לכדורים אינווגה 6 6מג פעם אחת ביום בערב מה המינון שווה ערך של זריקה קספליון 75 מג לכדורים , אך אני מרגיש קצת חרדה במעבר שאלתי איך עוברים מזריקת קספליון לכדורים האם צריך לקחת וליום או כדור אחר במעבר להורדת חרדה ומה המינון הממולץ למעבר מ75 מג בזריקה לכדורים הסיבה שהפסקתי את הזריקה היא אקטיזיה וכאבי שרירים אך כעת אני מרגיש קצת חרדה שאני עם 6מג אינווגה האם זה קשור למעבר מזריקה 75 מג קספליון לכדורים אינווגה 6 מג פעם אחת ביום בערב ואיך עושים את המעבר בצורה נכונה תוך שמירה על המצב הקיים המאוזן

75 מ"ג קספליון הם שווי ערך ל-6 מ"ג אינווגה. מאחר והספיגה תלויה בגורמים רבים יכול להיות שאתה זקוק למינון שונה. כדאי לפנות לפסיכיאטר ולבדוק האם המינון מתאים לך.

מנהל פורום סכיזופרניה