סמכות בעונש

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

06/10/2016 | 06:08 | מאת: איתן

מה יקרה לאדם שבורח מטיפול בכפייה במרפאה שבימ"ש שלח אותו לשם בגלל שהוא לא מסתדר עם התרופות ? וכנ"ל כי זה מפריע לעבודה שלו

06/10/2016 | 18:59 | מאת: א

אם זה טיפול בכפייה ב"מרפאה", כתוצאה מעבירה פלילית יכול להיות בעייתי. אם לא בוצעה עבירה פלילית וכדורים מפריעים מבחינת תופעות לוואי ועבודה, לדעתי עדיף לא להגיע. בשני המקרים ניתן לפנות לסיוע משפטי של המדינה.

אם בית משפט הוציא צו לטיפול מרפאתי כפוי והאדם אינו מגיע למרפאה הפסיכיאטר המחוזי יכול להודיע למשטרה כדי שתביא אותו למרפאה. אם אין שיתוף פעולה עם הטיפול יש פחות סיכוי שהועדה הפסיכיאטרית תשחרר אותו מן הצו.

מנהל פורום סכיזופרניה