קבוע

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

22/09/2016 | 14:14 | מאת: סהר

איך יוצאים ממעקב רפואי בכפייה וכמה זמן הוא נמשך ?

24/09/2016 | 06:49 | מאת: אלי

מהרופא המטפל שלך במרפאות חוץ שיגיש אותך לועדה רפואית כי רק דרך ועדה ניתן לכפות ואו לבטל טיפול מרפאתי כפוי כמובן שצריך שהרופא שלך ימליץ על שחרור מבחינתו.

הוראה לטיפול מרפאתי כפוי שמוציא הפסיכיאטר המחוזי תקפה לחצי שנה, לאחר חצי שנה מנהל המרפאה צריך לשלוח המלצה לשחרור או הארכה. צו לטיפול מרפאתי כפוי שהוציא שופט תקף עד לשחרור ע"י ועדה פסיכיאטרית מחוזית, יש להציג בפני ועדה לפחות פעם בחצי שנה. הועדה מתחשבת בבדיקה ביום הועדה, בדוח של הרופא המטפל, בבקשת המטופל ובני משפחתו.

מנהל פורום סכיזופרניה