כשיר למשפט

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

08/09/2016 | 20:56 | מאת: גיא

אם מביאים לבימ"ש אישור על זה שאיש עם בעיה נפשית שעשה עבירה מסוימת בגלל שהסכיזופרניה גרמה לו לעשות את זה אבל היום המצב שלו OK ואין סיכוי שזה יקרה עוד פעם ( גם על זה יש המלצה ) אז הבימ"ש יכול לתת טיפול מרפאתי איפה שהנאשם גר ועם אותם תרופות במקום לשלוח אותו להסתכלות ? הסניגור שלו גם רוצה שזה ייגמר ככה ובלי להגיע בכלל לפסיכיאטר המחוזי

בדרך כלל בית המשפט מבקש חוות דעת פסיכיאטרית מן הפסיכיאטר המחוזי ולא מסתפק בחוות דעת פרטית.

מנהל פורום סכיזופרניה