מינונים שווי ערך של קספליון פליפרידון

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

08/09/2016 | 23:44 | מאת: רוני

שלום רב דר ענת שאלתי היא כזו אני מטופל בזריקת קספליון 100 ועכשו הורידו לי את המינון ל75 מג פעם בחודש, מלבד זאת אני נוטל כדור קמדרין אחד ביום האם במינון 75 מג צריך במינון כזה לקחת קמדרין ואיזה מינון אני יכול להישאר רק עם זריקה בלי כדורים נגד תופעות לוואי על פי מה שידוע לך אודה לך מאוד אם תוכלי לענות על שאלתי והאם נגד תופעת לוואי של אי שקט אפשר לתת בונסרין עם הקספליון או כדור אחר ,שלא פוגע בקוגנטיביות אם כן מה הוא תודה רבה על הקריאה והסבלנות יום טוב אני מאובחן כסכיזואפקטיב f25

אין אפשרות לתת המלצה ללא בדיקה. כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל, יכול להיות שבמינון כזה אין צורך בטיפול. מבין התרופות שניתן לקחת לטיפול באקטיזיה חוסמי בטא (דרלין) אינם גורמים לפגיעה בחדות כמו בנזודיאזפינים או תרופות אנטיכולינרגיות (קמדרין).

מנהל פורום סכיזופרניה