ביטוח לאומי קבעו לצמיתות, האם הם בודקים שוב?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

31/07/2016 | 15:07 | מאת: שרה

שלום ברצוני לשאול, בעלי קיבל בוועדה של הביטוח לאומי 50 אחוז נכות רפואית וכן 100 אחוז אי כושר בעקבות סכיזופרניה שהתפרצה לו בעוצמה בשנים האחרונות, שאלתי היא האם יכל להיות שבעוד כמה שנים יקראו לו לוועדה נוספת לבדוק מה אתו או שברגע שהם קבעו לצמיתות הם לא בודקים שוב ??

אם יש נכות צמיתה לא אמורים לבדוק מכיוון שמדובר במצב קבוע, אבל אי כושר עבודה יכול להשתנות במהלך החיים עם השינויים במצב המחלה ולכן אותו כן אפשר לבדוק כל כמה שנים.

מנהל פורום סכיזופרניה