hyperacusis (רגישות לרעש) וסכיזורפניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

06/08/2016 | 18:39 | מאת: זיו

האם קיים קשר בין השניים? אני נוטל מזה שנתיים פרפנאן במינון 12 מ"ג והוא מאד עזר לי להתמודד עם תסמינים חיוביים שמעולם *לא היו* קשורים בהזיות אודיטוריות (מתסמינים שליליים לא סבלתי). לאחרונה התגברה אצלי hyperacusis (שכנראה תמיד הייתה קיימת, אבל על אש נמוכה). אני תוהה אם יש קשר בין התסמינים החיוביים ל hyperacusis. תודה

יש אנשים עם סכיזופרניה שמדווחים גם על היפראקוזיס אבל לא מצאתי מחקרים על כך, יש מחקרים על היפראקוזיס בהפרעות בספקטרום האוטיסטי. היפראקוזיס מופיע גם אצל אנשים בריאים במצבי חרדה.

מנהל פורום סכיזופרניה