זריקת קספליון

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

10/07/2016 | 02:17 | מאת: שלומי

מאז שלקחתי את הזריקה אין לי חשק לכלום לא בא לי ללכת לעבודה יותר ורוצה להיות לבד בלי אף אחד ירד לי החשק המיני, לא מצליח להרדם, מרגיש איטי כמו זומבי מדבר לאט כזה ואדיש לא מפוקס מתי זה אמור לעבור כל התופעות לוואי האלה?

13/07/2016 | 16:23 | מאת: דוד

מזדהה איתר אני כבר שנה וחצי עם הזריקה והתופעות לואיי האלה לא עוברות

אם עברת מטיפול בכדורים וקבלת שתי זריקות רצופות יתכן והתופעות ירדו במעבר למינון החודשי שהוא נמוך יותר, אם כבר עברת לזריקה חודשית ואתה עדיין סובל מתופעות לוואי כדאי לפנות לרופא המטפל ולשקול איתו אם כדאי להפחית מינון או לשנות טיפול.

מנהל פורום סכיזופרניה