איך לעבור למעקב בהסכמה?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

05/07/2016 | 07:18 | מאת: אריה בנדר

שלום. אני כבר שנה במעקב כפוי לאחר אשפוז ארוך בצו בית המשפט. בישביל רישיון נהיגה ובישביל לעבור מזריקות לכדורים אני רוצה להיות המעקב בהסכמה. בשתי ועדות אחרונות הרופא המליצה להשאיר אותי בכפוי. איך להמיר את הסטטוס להסכמה?

מאחר והטיפול בכפיה ניתן בצו בית משפט רק ועדה פסיכיאטרית יכולה לשחרר ממנו, כל חצי שנה חובה על הרופאים שמטפלים בך להגיש את ההמלצה לועדה. ההמלצה תלויה במצב הנפשי, בשיתוף הפעולה עם הטיפול ובתובנה, בכל מקרה כדאי להיעזר בעורך דין בועדה. בכל ועדה נמצאים עורכי דין מן הסיוע המשפטי ללא תשלום.

מנהל פורום סכיזופרניה