אבילפיי כתחליף לסרקוול

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

19/06/2016 | 16:57 | מאת: מיקי

שלום רב, הרופא המליץ לנו להחליף את הסרקוול עקב תופעות לוואי לאבילפיי או ארפליי. השאלה שלי אם תרופה זו לבדה יכולה לתחזק סכיזופרניה או שצריכים להוסיף לה עוד תרופות? כרגע בנוסף לסרקוול מקבל דפלט ופרפרנן 4 מ"ג. אני רוצה שיקח כמה שפחות תרופות בגלל התופעות לוואי. האם אפשר לתחזק רק עם אבילפיי?

אביליפיי מאושרת לטיפול בסכיזופרניה ויש אנשים שמטופלים בתרופה זו בלבד ומאוזנים רק איתה. אבל כמו שכרגע יש בטיפול 3 תרופות יכול להיות שיהיה צורך בעוד תרופה, ההשפעה של התרופות היא אישית ואי אפשר לדעת מראש

מנהל פורום סכיזופרניה