פרוטוקול אישי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

12/05/2016 | 22:51 | מאת: אלעד

בימ"ש שלח אותי לאשפוז בבית חולים בגלל שלא עברתי הסתכלות וואני רוצה לבטל את זה יש לי אישור מפסיכיאטר שאומר ההפך ממה שיצא בבדיקה וגם מה שעשיתי היה לפני כמה שנים אז מה הסיכויי שהבית משפט ישנה את זה בערעור תוך כמה זמן אני צריך לערער ואיזה עוד מסמכים רלבנטי להראות להם בשביל שיהיה סוף טוב ואני גם בשיקום ופרילאנס והכל בגלל איומים והטרדות

אפשר לערער על החלטה של בית משפט רק בבית משפט בערכאה גבוהה יותר, כדאי להתייעץ עם עורך הדין שלך.

מנהל פורום סכיזופרניה