שמיעת שירים בראש האם נחשב לקולות??

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

16/05/2016 | 10:16 | מאת: דוד

האם שמיעת שירים בראש נחשב לקולות? או שזה נורמלי ומצב שכל האנשים מתמודדים איתו.? יש לציין שאני חולה בסכיזופרניה פרנואידית ועכשיו החליפו לי ת האבחנה לסכיזואפקטיב וגם יש לציין שהייתה פביכאטרית אחת שאמרה שזה קולות אבל היא לא הכירה אותי טוב הייתי אצלה רק למפגש אחד

הזיה היא חוויה חושית ללא גירוי חיצוני, לכן אם אתה שומע משהו שאין לו גורם חיצוני, כלומר שומע שירים בלי שיש רדיו פתוח ואנשים אחרים לא שומעים חוץ ממך מדובר בהזיה.

מנהל פורום סכיזופרניה