קספליון

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

30/04/2016 | 15:39 | מאת: תומר

אני מקבל זריקת קספליון בערך שנתיים בנוסף לליטיום ושיחות פסיכיאטריות ופסיכולוגיות, זאת לאחר שהיו לי מחשבות משיחיות כשניסיתי לחזור בתשובה והגעתי למצבים פסיכוטים, רק שאשפזו אותי הרופאים הצליחו לעזור לי לחזור למוטב ולנהל חיים נורמטיבי ללא הפסיכוזות, מה שכן אני ישן 12 שעות בלילה כדי להיות עירני בעבודה והשמנתי המון למרות שאיני אוכל יותר מ 2 ארוחות ביום...

גם קספיון וגם ליתיום יכולות לגרום לתופעות לוואי של עייפות ושל עליה בתיאבון, כדאי לפנות לרופא המטפל ולהתייעץ אתו לגבי הטיפול התרופתי.

מנהל פורום סכיזופרניה