לבטל משפט

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

13/04/2016 | 20:20 | מאת: אלברטו

מה הסיכויים שיהיה טיפול מרפאתי כפוי לחולה נפש שהולך להסתכלות על איומים / קללות על פוליטיקאים ויש לו דוקומנט רפואי שאומר שהוא OK היום ולא מסוכן והוא על תרופות ויש גם דיפלומות ויגיד שעשה את זה בגלל שהם לא ענו למייל שלו והוא היה בסטרס כי היה מובטל וכל זה תיסכל אותו

קשה לדעת, תלוי בגורמים נוספים כמו מסוכנות בעבר, שיתוף פעולה וכו'. כדאי לשאול את הרופא שלך מה ההמלצה שלו. תסכול היא לא סיבה קבילה לעבור על החוק.

מנהל פורום סכיזופרניה