טיפול יעיל

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

12/04/2016 | 18:37 | מאת: מיטל

שלום יש לי בן דוד בן 45 בעברו הרחוק השתמש בסמים קשים ולאחר גמילה אובחן כסכיזופרני במשך 11 שנים טופל בריספרדל 3 מג בערב ו3 מג בבוקר יחד עם זאת קיבל מודאל 200 מג בבוקר אחד ובערב אחד לפני כשנה לאחר אי הבנה הפסיקו לו את הטיפול והחליפו לו למשהו אחר הטיפול גרם לו לסחרחורות קשות ואי שקט בלבול ועוד לאחר שהתייעצנו שוב ושוב עם רופאים שונים הוחזר לו הטיפול אבל הוא כבר 3 חודשים איתו ולא חוזר לעצמו מרגיש אי שקט בלבול חולשות וחוסר שינה הוא הולך וחוזר למיון אברבאנל וכל פעם נותנים לו משהו נוסף פעם וליום פעם קלונקס פעם מירון אבל הוא לא מצליח להגיע לתרופה הנכונה שתחזיר לו את השקט. רציתי לדעת מה עושים במצב כזה שלא מוצאים את התרופה הנכונה? יש לציין שכל המשפחה סובלת יחד איתו בבקשה אם אפשר עצה! תודה

אי אפשר לתת המלצה על טיפול תרופתי בלי בדיקה, כדאי לבחור רופא אחד שאתם סומכים עליו ולקבוע איתו תוכנית טיפולית.

מנהל פורום סכיזופרניה