מה זה אומר לעבור רק התקף פסיכוטי אחד?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

29/03/2016 | 01:44 | מאת: אבי לב

מה זה אומר לעבור רק התקף פסיכוטי אחד ואחריו אשפוז אחד ולקיחת תרופות בקביעות במשך עשר שנים?

אצל אנשים שעברו רק התקף פסיכוטי אחד ולאחר מכן החלימו באופן מלא קשה לדעת מראש מה האבחנה, יכול להיות שמדובר בהתקף בודד ויכול להיות שמדובר במחלה כמו סכיזופרניה. בגלל שאי אפשר לדעת מראש, בדרך כלל (רק אם ההחלמה מלאה) מנסים לאחר כשנתיים להפחית באופן הדרגתי את הטיפול עד הפסקה. נסה לפנות לרופא שמטפל בך והתייעץ איתו לגבי האבחנה.

10/09/2016 | 17:08 | מאת: אמא

דר' ענת , למה את מתכוונת החלמה מלאה? תודה מראש

מנהל פורום סכיזופרניה