סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

19/02/2016 | 13:37 | מאת: נסים

בני עמיד לתרופות.עשינו בדיקת רוק להתאמת תרופות.היום מקבל פרפנן שיחסית לתרופות שניסה יעילה.הניסיון להוסיף תרופה נוספת.נשארו שתי תרופות שלא נוסו גיאודון שמופיע בהתאמה בינונית בבדיקה.או אינווגה שמופיעה בבדיקה בהתאמה טובה אך היא נגזרת של הריספרידל שקיבל בעבר ולא עזר לו. מה אתה מציע לתת מבין השתיים.

בדיקות ההתאמה לתרופות לרוב בודקות את האנזימים שפעילים במטבוליזם של התרופה (בשביל לפרק אותה או להפוך אותה לפעילה), כך שלא מדובר בתשובה מוחלטת למה יעבוד ומה לא. אי אפשר לתת יעוץ רפואי ללא בדיקה, כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל שמכיר את בנך.

מנהל פורום סכיזופרניה